vineri, 22 aprilie 2016

”Să fim fair-play”


          În data de 20.04.2016 la Şcoala Gimnazială Luna, s-au desfăşurat activităţile sportive cu titlul ”Să fim fair-play”- care au constat dintr-un turneu de tenis de masă şi un turneu de fotbal  între  echipe formate din elevii claselor V-VIII. Activitatea  s-a desfăşurat  în intervalul  orar 8.30 -12.00 .
          Activitatea   a fost interesantă datorită faptului că au participat la ea şi fetele (atât la tenis de masă cât şi la fotbal ) şi a avut ca scop dezvoltarea spiritului competitiv şi de  fair-play şi să contribuie la realizarea dezvoltării  armonioase şi a echilibrului  funcţional al elevilor, precum şi la dezvoltarea personalităţii autonome şi creative a acestora . Evaluarea activitătii a constat în acordarea de diplome şi urmărirea modului de implicare al elevilor în activitate .
          În data de 21.04.2016 elevii Şcolii gimnaziale Luna precum şi cei de la Şcoala gimnazială Luncani  au participat la etapa a II-a a ediţei  a III-a  a Cupei Isj la atletism pe stadionul Cluj Arena , unde de asemenea au asistat şi la o demonstraţie de oină – sport national .









Profesor  Olar Maria 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu