marți, 3 aprilie 2012

Şcoala altfel

     Pentru săptămâna "Şcoala altfel" s-au pregătit o serie de activităţi care să pună elevii în situaţii de învăţare inedite şi care să ducă la atingerea principalului scop al învăţământului - educaţia.
Pentru elevii de la Şcola Luna, prima zi a fost dedicată cunoaşterii sub aspecte multiple a orizontului local, în cadrul proiectului "Luna altfel".
    Vă invităm să vizualizaţi câteva aspecte ale activităţii noastre!    
”Luna altfel” - prof. Maria Rus               

Activitățile claselor I-IV - Școala Luna - prof.  Maria Fetiță, prof. Anca Rusan, înv. Ioan Fetiţă, înv. Reteşan Dumitru
„Şcoala altfel” a însemnat pentru elevii claselor I-IV o săptămână de relaxare şi bună dispoziţie. Au fost încântaţi de activităţile realizate şi de unele surprizele la care ei nici nu se aşteptau. Conţinutul activităţilor a fost pe placul elevilor. S-au realizat expoziţii cu lucrări de Paşti şi lucrări confecţionate din materiale reciclabile. Au fost impresionaţi de jocurile amuzante şi distractive propuse. Vizitarea împrejurimilor satului a fost un model de activitate prin care am învăţat să observăm şi să cunoaştem natura, să descoperim frumuseţile şi resursele ei.
            Din feed-back-ul obţinut am constatat că îşi doresc o altfel de şcoală în fiecare semestru.
            Pentru noi, învăţătorii lor, această săptămână a fost un prilej de a cunoaşte şi mai mult elevii, nu numai la clasă, în bancă sau la tablă.  

Cooltura: teatru şi film - prof. Alina Oargă, prof. Ana-Maria Cosma

Minte sănătoasă în corp sănătos - prof. Maria Olar, prof. Marean Eugen

Drumeţie la Gura Arieşului - Prof. Marini Ioan

Cercetaşii României - prof. Mureşan Cornelia, prof. Mako Iuliu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu